Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бащата на Ани: Невинен съм!

10 Май 2015 / 11:05:46  GRReporter
1457 прочитания

За пореден път детеубиецът, погубил живота на 4-годишната Ани по неописуемо жесток начин, се държа предизвикателно и не показа разкаяние.

27-годишният Станислав Бакърджиев в телефонно интервю от затвора за телевизия Alpha заяви, че е невинен и че трябва да бъде намерен приятелят му Ники, за да стане известна истината.

Той отговаря лаконично на въпросите на журналиста и споменава, че се чувства сигурен що се отнася до останалите затворници, и че никой не го е закачал.

Журналистът  го пита „Невинен ли си” и получава едносричен отговор „да”. На въпроса как ще го докаже, той отговаря, че трябва да бъде намерен приятелят му Ники. На забележка на интервюиращия, че именно Ники твърди, че Станислав е убил дъщеря си, Бакърджиев повтаря: „Когато го намерят, ще стане ясно всичко. По телефона всеки може да каже каквото иска. Това, което казва, са глупости!”.

На въпроса кой е убил Ани, отговорът му е изненадващ, даже дразнещ: „Никой!”. И отново повтаря фразата „Това, което се говори, са глупости!”.

Запитан дали ще бъде намерено тялото на малката Ани, мъжът отговаря „Това не мога аз да го кажа, трябва да бъде намерен Николай”. След това журналистът го пита защо и дали приятелят му го е направил. „Не го направи той, но и той има голяма вина”, отговаря Станислав.  

Междувременно стана ясно, че приятелят на майката на Ани в Германия е бижутер.

Според Real News, когато Бакърджиев е извършил ужасяващото престъпление, майка й Димитрина Борисова е била с въпросния бижутер. Той се казва Георг Щилер и притежава бутик за златни и сребърни бижута на една от скъпите търговски улици в Берлин – Нойе Сонхаузер, близо до луксозни хотели. Щилер е на около 50 години и както изглежда, е подпомагал финансово както Димитрина, така и 4-годишната й дъщеря.

Майката на Ани е казала на познатите си, че иска да се премести в Германия и да живее с дъщеря си и с бижутера.

Борисова заявява в показанията си, според Real News: „На 20 март заминах за Берлин, за да се срещна с приятеля си Георг Щилер, търговец на златни бижута, за да ми даде пари да се преместя в Германия заедно с малолетната си дъщеря и да заживея с него”.

 

 

Категории: убийство Ани Станислав Бакърджиев Димитрина Борисова
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus