Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Апр. 11, 2011

Гърция настоява за европейски план "Маршал" за северна Африка

11 Април 2011 / 17:04:20  
Политическите промени в Египет няма да станат на автопилот,но Гърция заяви подкрепата си за арабската страна в трудния преход към демокрация


Роми застреляха двама пакистанци заради старо желязо в сметището

11 Април 2011 / 16:04:44  
Двама пакистанци - баща и син загинаха и други трима техни сънародници бяха ранени по време на сблъсъци с роми на сметището в атинското предградие Фили.


“One-Stop-Shop” - национален приоритет според Папандреу?

11 Април 2011 / 15:04:29  
Докато все още не е ясно дали средизмноморците ще получат поредния транш от финансовата помощ от Европа и МВФ, премиерът Георгиос Папандреу оповести, че новата услуга за регистрация на фирми за един ден е най-важния успех на правителството.


Университетските болници бият аларма: спират дежурствата и приема на пациенти

11 Април 2011 / 14:04:02  

Дежурствата и приемането за лечение в болницата на пациентите от днес спират за неопределен срок от време в университетските болници Аретеио и Егинитио, тъй като не могат да покрият финансовите си разходи за медикаменти. Болниците ще действат единствено като поликлиники без да приемат пациенти за лечение, решиха от управителните съвети на двете болници по време на общо заседание, на което участваха и представители от деканата на Медицинския факултет на Атинския университет.



Продават гръцки острови на сносни цени

11 Април 2011 / 13:04:18  
Интернет страници в чужбина обявиха за продан малки и средноголеми острови в Егейско и Йонийско море.


Европа отрича сценариите за преструктуриране на гръцкия външен дълг

11 Април 2011 / 09:04:38  
Комисарят по икономическите въпроси Оли Рен, председателят на Европейската централна банка Жан-Клод Трише и германският финансов министър Волфганг Шойбле заявяват, че икономическата оздравителна програма е приоритет за Гърция, а не дълговото преструктуриране.