Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Ноем. 14, 2011

Излизането на Гърция от зоната на еврото ще е новата малоазийска катастрофа

14 Ноември 2011 / 21:11:18  
Решението за свикване на референдум бе най-безотговорното и престъпно политическо решение през последните десетилетия, заяви професор Атанасиос Диамандопулос в интервю за Анастасия Балездрова.


Изпълнение на задълженията по договора за финансова помощ, искат читателите на GRReporter от Гърция

14 Ноември 2011 / 20:11:38  
Идеята за референдум доведе от поредица от обществено-политически събития, които за по-малко от 10 дни завършиха с падането на Пападреу от власт. Това ни накара да зададем на нашите читатели въпроса: „От според вас какво има нужда Гърция?”. Вижте резултатите.


Щом ще плащаме извънредни данъци, оправете поне администрацията, призовават собствениците на недвижими имоти

14 Ноември 2011 / 17:11:17  
Технически грешки, завишени суми и неверни показатели са част от нередностите, които Федерация на собствениците на недвижимо имущество установи, след пускане на първите сметки с извънредния данък върху имотите. GRReporter се свърза с нейния председател Ставрос Парадиас, за да даде разяснения.


Членове на клуба Билдерберг поемат управлението в Европа

14 Ноември 2011 / 16:11:41  
Новите премиери на Гърция и Италия Лукас Пападимос и Марио Монти са отявлени членове на Тристранната комисия на прочутия клуб. Нейната основна философия е, че ръководствата на компаниите са в състояние да се справят по-резултатно с „текущите” въпроси, между които и с обществата.