Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Анархисти завзеха сградите на Siemens и ЕЛЛАКТОР

11 Май 2015 / 14:05:28  GRReporter
589 прочитания

Анархисти завзеха сградите на компаниите Siemens и ЕЛЛАКТОР. Около 30 души атакуваха централата на германската компания в северното предградие Маруси. По страниците си в социалните мрежи анархистите съобщиха, че работещите в компанията са били приканени да напуснат работните си места без упражняване на сила. Районът е заобиколен от специалните части за борба с масовите безредици, но до момента не са предприели каквито и да са действия.
    Други анархисти пък окупираха сградата на гръцката компания ЕЛЛАКТОР. Според тях компанията е най-яркият представител на гръцкия капитал, който в сътрудничество с германския империализъм се опитват да контролират политиката и бюджетите на страните от еврозоната.
    Действията на анархистите са в рамките на кампанията срещу капитала и империализма, която ще приключи с голяма демонстрация на 23 май от 12 часа на обяд.

Категории: ЕЛЛАКТОР Сименс анархисти окупиране на сгради сили за борба с масовите безредици демонстрация срещу капитала и империализма
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus