Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Взривиха колата на директорката на затвора Коридалос

07 Юни 2013 / 07:06:33  GRReporter
1065 прочитания

В 4,40 часа тази сутрин в атинския квартал Дафни бе взривено луксозно БМВ с регистрационен номер ZZM 1551, собственост на директорката на централния затвор Коридалос. Автомобилът се е намирал на ъгъла на улиците Диомидус и Агиас Варварас. В 4,15 часа също днес сутринта неизвестни лица позвънили по телефона в редакциите на телевизия Антена и на електронното издание zougla.gr и предупредили, че след 20 минути ще избухне взрив.
    От самоделната бомба леко е пострадала една жена, колата е опожарена изцяло, нанесени са материални щети на съседните сгради. Районът продължава да е отцепен от полицията. До момента никоя организация не е поела отговорността за взрива, но властите подозират терористичната организация Конспирация на огнените ядра. Случаят се разследва от службата за борба с тероризма.
    Очаквайте подробности.

 

Категории: взрив на кола директорката на затвора в Коридалос служба за борба с тероризма ДафниКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus