Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Взривиха данъчното управление в Кифизия

26 Септември 2013 / 07:09:14  GRReporter
935 прочитания

В 4,58 часа тази сутрин мощен взрив разтърси данъчното управление в северното атинско предградие Кифизия и причини значителни поражения върху сградата без, за щастие, да има пострадали. Причинени са материални щети и на паркирани наоколо автомобили. Около 30 минути по-рано неизвестно лице се обадило в електронното издание zougla.gr, в левия Вестник на редактора и в полицейския Отряд за бързо реагиране, за да предупреди за нападението.
    Полицията успяла на време да отиде на мястото на взрива и да отцепи района около него. Взривът е бил усетен в широк радиус около данъчното управление. Според първоначалните информации самоделната бомба е била поставена в пътна чанта във входа на сградата.
    Засега никой не е поел отговорност за взрива.
    Очаквайте подробности.

Категории: взрив данъчно управление Кифизия материални щетиКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus