Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Взрив в таверна с 13 ранени

19 Май 2013 / 11:05:15  GRReporter
1049 прочитания

Силен взрив разтърси таверна на остров Саламина в 9,50 тази сутрин. Причината за инцидента не е известна, таверната е била затворена и вътре не е имало клиенти. Вестник Нафтемборики съобщава за 13 ранени, според вестник Вима те са само 8. Състоянието на един от пострадалите е сериозно и той е настанен в болница. На останалите се оказва бърза медицинска помощ в районната поликлиника.

Таверната се намира срещу църква и се предполага, че повечето пострадали са били случайни минувачи. Взривът е станал вътре в заведението и почти изцяло го е разрушил. Щети има и по съседните сгради. На мастото на инцидента се намират две коли на противопожарната охрана, има и силно полицейско присъствие. В разследването участва и специално обучено куче.

Очаквайте подробности.

 

Категории: взрив в таверна остров Саламинапротивопожарна охрана жертви причина за инцидента
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus