Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Взрив в кабинет на министъра на търговския флот

09 Октомври 2013 / 20:10:16  GRReporter
893 прочитания

Около 20,00 часа тази вечер избухна взрив в политическия кабинет на министъра на търговския флот Милтидис Варвициотис на улица Генадиу в атинскиа квартал Колонаки. Според информация на полицията група младежи с качулки са полели с лесно запалима течност входа на кооперацията, в която се намира офисът. Двама служители в него са успели да го напуснат, преди пламъците да обхванат входа.
    Взривът е бил с малка мощност и не е причинил големи щети. Полицейска акция в района на улица Генадиу в централния квартал Колонаки издирва извършителите.

 “Няма да ни спре атентатът на качулатите. Няма да спрем реформите”, заяви министърът на търговския флот Милтиадис Варвициотис по телевизия Скай. Пред телевизията той уточни, че, нападателите са били 7, не са били въоръжени, изкарали са под заплаха двамата служители извън офиса и след това го запалили.

Категории: министър на търговския флот взрив полицейска акция Милтиадис Варвициотис младежи с качулки
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus