Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Взрив в атински ресторант

15 Май 2014 / 07:05:03  GRReporter
969 прочитания

Значителни материални щети нанесе мощен взрив в ресторант на ъгъла на улиците “Николау Пластира” и “Агион Анаргирон” в атинския квартал Неа Еритрея. Експлозията станала в 3,40 часа през нощта, а полицията все още няма версия за причините, които са я предизвикали. В сградата е избухнал огромен пожар, пострадали са 6 паркирани наоколо коли, един мотоциклет, както и съседни сгради.
    Пламъците са под контрол, съобщават от Противопожарната служба, в борбата с тях участват 15 огнеборци и 5 пожарни коли. Полицията е отцепила района, който прилича на бомбардирано място, твърдят очевидци.
    Според последни информации от Противопожарната служба взривът е бил предизвикан от газ пропан-бутан, но все още няма конкретни факти как точно се е случило нещастието. Ресторантът е унищожен почти изцяло, както се вижда от снимките.

Очаквайте подробности.

 

Категории: взрив в атински ресторант Неа Еритрея противопожарна служба гръцката полиция пламъци експлозия
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus