Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

В ареста остава 63-годишният грък, малтретирал сексуално 9-годишно българче

18 Август 2012 / 13:08:39  GRReporter
1263 прочитания

Полицейските власти в гръцкия град Кавала арестуваха 63-годишен грък, след като срещу него бе подадена жалба за това, че в продължение на 3 години е малтретирал сексуално 9-годишно момиченце от България.

Придружавано от своята леля момичето е отишло в Полицейския участък в Кавала и е съобщило за действията на 63-годишният грък, който бил женен за бабата на детето.

Момиченцето, което живее в България с майка си, посещавало редовно баба си, която през последните години живеела с 63-годишния грък в селцето Лидия, община Кавала.

Според изявленията на началника на Полицейския участък в Кавала Костас Симудис, момичето с помощта на психолог разкрило, че 63-годишният грък го изнасилвал в продължение на три години, откакто било още на 6 години, като досега не било споделяло това с никого.

По време на обиска в дома на задържания полицаите открили порнографски материали.

Заключението на съдебния лекар потвърдило казаното от 9-годишното момиченце.

Съдебният лекар Никос Цифнидис от Службата по съдебна медицина в град Комотини, който прегледал момичето, установил наранявания по половите му органи, които свидетелствали за дългогодишно сексуално малтретиране.

63-годишният мъж бил изправен пред прокурор, за да се защити, а прокурорът и следователят по случая единодушно решили той да остане в ареста.

Адвокатите в Кавала отказали да поемат защитата му и затова му е бил назначен служебен защитник.

 

 

Категории: арест грък сексуално малтретиране българче Кавала полицейски участък
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus