Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Това е българката, която уби детето си с вряла вода

28 Март 2014 / 10:03:40  GRReporter
1928 прочитания

Електронният сайт iefimerida.gr публикува снимката на българката, която заля детето си с вряла вода. Прокуратурата в Ираклио е образувала наказателно производство за умишлено убийство с вероятност за измама срещу родителите на 2,5-годишното момченце, откарано мъртво от тях самите в Медицинския център в Мирес, на остров Крит, след като било залято с вряла вода.

Според заключението на съдебния лекар, детето е издъхнало минимум 4 часа, преди да бъде откарано в Медицинския център. Освен това по тялото на детето са открити следи от малтретиране, най-вероятно от побой – охлузвания, натъртвания и синини.

Както посочи съдебният лекар, детенцето е починало вследствие на потапяне във вряла вода, било е държано за краката и потопено във вана.

Родителите на момченцето твърдят, противоречейки си един на друг, че са поляли детето с топла вода, за да му помогнат да се изходи.

 

 

Категории: прокуратура наказателно производство дете вряла вода умишлено убийство
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus