Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Терористични заплахи срещу Янис Стурнарас

04 Февруари 2013 / 18:02:40  Виктория Миндова
890 прочитания

В следобедните часове на понеделник 04 февруари в министерството на финансите пристигна пощенски плик с куршум и бележка със заплахи срещу живота на финансовия министър Янис Стурнарас. “Пликът не достигна до ръцете на министъра. Беше отворен в дирекция “Протокол”, след което беше предаден на властите”, заявиха източници от финансовото министерство пред GRReporter. Случаят е поет от анти терористичния отдел на полицията, които в момента се опитват да установят подателя.

Според изданията Катимерини и Скай куршумът е девет милиметров, а пакетът е изпратен от остров Крит. Гръцките медии отбелязват, че предишната седмица подобни пликове са били получени в данъчните управления в районите на Ретимо, Ираклио, Ханя и Ласитио.

 

Категории: ИкономикаПолитикаСтурнарас заплахи тероризъм
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus