Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Стурнарас оцеля при поредния ремонт на кабинета

31 Март 2014 / 11:03:02  GRReporter
723 прочитания

Две нови лица влизат в гръцкия кабинет след сутрешната среща между премиера Андонис Самарас и вицепремиера и министър на външните работи Евангелос Венизелос.

В 15:00 Теофилос Леонтаридис и Николаос  Тагарас ще положат клетва и ще поемат задълженипта си като нови заместник – министри на земеделското развитие и околната среда, енергетиката и климатичната промяна.

снимка: АМНА/ Панделис Саитас

Теофилос Леонтаридис ще заема мястото на подалия оставка Максимос Харакопулос, който се отказа от поста си в знак на протест срещу промените в млекопреработвателната индустрия. Николаос Тагарас ще замени в министерството на околната среда, енергетиката и климатичната промяна Ставрос Калафатис, който напусна поста си на заместник-министър, тъй като е кандидат за кмет на Солун.

Въпреки слуховете, че предстои смяна на финасовия министър, Янис Стурнарас не бе засегнат от промените в кабинета.

Категории: Политика ремонт кабинет Андонис Самарас Евангелос Венизелос Янис Стурнарас
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus