Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Стрелба с Калашников срещу полицаи

17 Юли 2013 / 11:07:39  GRReporter
1121 прочитания

Двама мъже откриха стрелба с авотмати Калашников срещу полицаи от отрядите “Диас”. Инцидентът станал в непосредствена близост до сградата на Главната дирекция на гръцката полиция на булевард Александрас. Полицаите искали да проверят паркирал автомобил на една от малките улички в района. Когато полицаите се приближили до автомобила, двама от пътниците в него излезли с автомати Калашников и започнали да стрелят. За щастие куршумите им не улучили никого. Най-вероятно в колата останал шофьорът, който им помогнал да избягат.
    Малко по-късно автомобилът бил намерен изоставен на съседна уличка в квартала Амбелокипи. В него не е намерено оръжие, очевидно извършителите са взели оръжието със себе си. След проверка се оказало, че колата принадлежи на чужденец, който обаче не е информирал полицията за кражба. Чужденецът ще бъде разпитан от следовател.
    В момента полицаи претърсват всички къщи около мястото, където е изоставена колата. Те имат на разположение описанието, което са дали колегите им - обект на нападението. Прокурорът е издал заповед за арест на всички заподозрени лица. Органите на реда разпитват и жителите на околността, както и собственици на магазинчета и вестникарски будки за евентуални следи от бегълците.
    Очаквайте подробности.

 

Категории: полицаи стрелба автомати Калашников Атина Главна дирекция на гръцката полицияКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus