Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сляп изстрел на Атинското летище

30 Май 2013 / 16:05:43  GRReporter
1356 прочитания

Случаен изстрел от оръжието на депутата на Златна зора Андонис Грегос предизвика паника на летище “Елевтерос Венизелос” в Атина в четвъртък следобед.

Според Вима, малко преди да се качи на самолета на Еджиън Еърлайнс, който пътува към Солун, Грегос е предал законно придобитото си оръжие на случител от летщната охрана, за да бъде обезопасено. При ваденето на пълнителя, оръжието гръмнало. Куршумът се е забил в пода без да има информация за рикошети. Няма данни и за ранени при инцидента. Депутатът отрича той да е дал изстрел и според първоначалните показания пистолетът гръмнал в ръцете на охраната.

“Не минава ден без депутатите да не предизвикват с крайното си поведение и с общата си позиция”, коментира случката Демократичната левица, цитирана от Нафтемборики. Инцидентът със слепия изстрел се случва само дни след разгара на скандала за носенето на оръжие в сградата на парламента. Политически анализатори коментират, че малко над 50 депутати в днешното народно събрание имат леглани разрешителни за оръжие, но само част от депутатите на Златна зора ходят всекидневно въоражени.  

Категории: Криминална хроника Златна зора изстрел Гърция атинското летище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus