Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Секс видео засенчи икономическата криза в Гърция

06 Март 2010 / 14:03:38  GRReporter
9046 прочитания

Нов скандал се разгоря в последните дни в Гърция, който се разрасна до такива размери, че да засенчи дори новините около финансовото оцеляване на страната. Сред обществени размирици, финансово-политически скандали и икономическа криза, една новина се извиси над всички останали и това беше неочаквано разпространеното порно DVD на гръцката Памела Андерсен – Джулия Александрату. Позната като модел, манекенка, дори певица (на сцената гласа не е най-важен в нейния случай) или просто медийна звезда, Джулия Александрату изненада всички с таланта си да прави любов по най-различни начини.

Интригата обаче не е самото DVD, а твърденията на Джулия, че заснетият материал е както казва тя: „Интимен момент с един мъж и ще съдя копанята, която разпространи това видео.” Когато материалът излезе на пазара се оказа, че не просто home-made video, а професионално заснета продукция с подходящо осветление, камери и т.н. И както знаем всички едно зло никога не идва само. След журналистическо разследване на екипа на телевизионното предаване „Фотис и Мария” се оказа, че партньорът на Джулия в горещото видео не е кой да е, а известният актьор във филми за възрастни Иан Скот, т.е. порно-знаменитост с дългогодишен опит.

„Личните моменти” на Иан и Джулия предизвикаха толкова голям интерес в гръцката публика, че за по-малко от 48 часа бяха продадени над 200 хиляди копия. Според гръцкото издание „Прото тема” общия приход от продажбата на първото издание на филма ще надмине четири милиона евро, две трети от които ще влезнат в касата на продуцентската компания. Филмът е бил разпространен заедно в пакет с списание за възрастни в около 17 хиляди павилиони за вестници в цялата страна.

От продуцентската къща Sirina Productions, която е отговорна за продукцията побързаха да дадат изявление, че материалът е законен и е заснет и пуснат в обръщение на пазара със знанието и разрешението на самата Джулия Александрату. Издателите са известни в областта на създаването и разпространението на еротични  филми за възрастни в Гърция.

Медийният шум около въпросното DVD привлече вниманието на Службата за разследване на икономически престъпления към Министерството на финансите, които проведоха щателна проверка в офиса на Sirina Productions. Собственикът на компанията Димитрис Сарианакис заяви в телефонно интервю пред гръцкия сайт zougla.gr, че всички документи на фирмата са редовни и следват всички предписани от закона процедури. Той твърди, че продуцентската къща има безупречна счетоводна отчетност и приходите от продажбата на печатното издание и филмите подлежат на данъчно облагане, както предвижда закона.

Неприятен обрат прие цялата история след разпространяването на новината, че в офиса на фирмата са били открити порнографски снимки и материали с участието на непълнолетни лица. Димитрис Сарианакис отрече категорично подобно твърдение и заяви, че компанията му е легална и издава законни филми и печатни материали. „За да заснемем един еротичен филм се изисква задължително участниците да имат навършени 18 години, подписва се договор и се провеждат медицински изследвания. Това е процедурата, която спазваме и дейността ни е абсолютно законна,” казва пред zougla.gr продуцентът от Sirina Productions.

Категории: Скандал Порно Джулия Александрату
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus