Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Рула Коромила спасява Greek Idol от зрителска кома

23 Април 2010 / 19:04:43  GRReporter
4440 прочитания

Вечната Амбър на гръцката телевизия, телевизионната водеща и звезда от деветдесетте години  неостаряващата Рула Коромила е спасителният план на продуцентите на риялити-шоуто Greek Idol. Тя е поканена да бъде новата му водеща, която трябва да внесе нов блясък в програмата. След много премеждия и смени в екипа на съдиите, телевизионното шоу не изпълни очакванията на организаторите. Интересът към предаването се оказа изключително нисък, което доведе и до решението да се направят промени в екипа.  Запознати твърдят, че драматичното напускане на известния композитор и музикант Никос Карвела от съдийското място на шоуто за таланти е било първата крачка към погрома на риалитито.

Според неофициална информация настоящата водеща на Greek Idol актрисата Ада Левицану е огорчена от решението на продуцентите да я оставят зад кулисите на предаването. „Детронирането” се оказа тежко за младата Ада, която след новината за включването на опитната Рула Коромила изключи мобилния си телефон и не може да бъде намерена за коментар. Продуцентите я оставят на втори план, защото не може да предаде необходимата динамика на шоуто.

За да подсили зрителският интерес за излъчването на първото Live предаване на Greek Idol, частната телевизия Алфа е подсигурила тежката артилерия на гръцкия шоу елит, между които е и Елени Менегаки, друга "птица-феникс" на гръцката телевизия. Другата свежа нотка в западащото предаване ще е и известният гръцки изпълнител Янис Плутархос, който по покана на неуморната Рула влиза в ролята на гост-съдия в голямата вечер. Янис Плутархос е любимец на гръцката публика, известен в светските среди като „доброто момче” на гръцката музикална сцена. Щастливо женен за последните десет години, той е горд баща на четири деца и очаква пето. „Кой друг, ако не ние, които имаме възможност и любов да създаваме нов живот,” казва той. Звездните участия се очаква да дадат нов тласък на шоуто за таланти. Този сезон то се конкурира с предавания като „Тацувай със звездите”, „Гърция има талант” и „Патагония”. Излъчването на живо е планирано за понеделник 26 април.

Категории: МедииМедийни вестиЛичности Рула Коромила
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus