Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Рок сватба вдигнаха Анита и Карвелас

30 Април 2010 / 14:04:04  GRReporter
4775 прочитания

Анита и Карвелас пристигнаха заедно със закъснение от половин час в малката черквичка на Politia Tennis Club, където размениха клетви за вечна вярност. Рокаджията Никос Карвелас избра да се облече в семпъл черен костюм на най-щастливия ден в живота си, а Анита предпочете по-екстравагентна рокля в ярко червено.

Кумове на двойката станаха телевизионната водеща Рула Кормила и собственикът на Politia Tennis Club Костас Дросопулос, разкри zougla.gr. По време на церемонията в църквата малкият 2-годишен син на Анита и на Никос Карвелас придаде забавна нотка, окуражавайки свещеника да побърза с процедурата по бракосъчетанието.

След края на церемонията двойката и поканените - около 300 души приятели и роднини на двойката, се отправиха към залата на тенис-клуба, където се развихри партито с рок музика, но и с гръцка народна музика. Анита и Карвелас започнаха съвместния си живот с една сладка хапка от триетажната торта украсена с бели рози. На сцената първа се качи джаз дивата Джули Масино, която посвети няколко песни на двойката, а след нея микрофона взеха Левтерис Пандазис, Анджела Димитриу и Ана Виси. Близките приятели на младоженеца се пошегуваха с него като му изпяха песента „Няма да се женя”, която той самият е написал.

Музиката на партито мина през рок парчета, музика от ’60-те, но гостите се забавляваха и с традиционни хора по музика от островите, а младоженецът танцува за първи път и „каламатиано”, което се счита за традиционния танц, който изпълняват мъжете на сватбата си. Русокосото 2-годишното момченце на Анита и на Карвелас, което вече е с дълга коса като на баща си, седна на барабаните и изуми поканените.

На сватбата пристигна гръцкия хай-лайф – водещата Наталия Герману, журналистът Макис Триандафилопулос със съпругата си Ким Килиан, новинарят Никос Хаджиниколау с Кристи Цолакаки, Анна Виси, бизнесменът Георгиос Вардиноянис, Анджела Димитриу и Лефтерис Пандазис.

 

 

 

Категории: Актуално сватба Анита Паниа Никос Карвелас
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus