Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Полицията залови албанеца, който рани 15 души в бар

26 Ноември 2014 / 14:11:45  GRReporter
1188 прочитания

Гръцката полиция задържа 31-годишния албанец Арбер Бако, заподозрян, че е стрелецът, който в ранната съботна сутрин стреля с автомат “калашников” в нощен бар в Пирея и рани 15 души. Престъпникът е заловен в апартамент на свой съучастник, също албанец, в атинския квартал “Гуди”, след мащабна полицейска акция, продължила няколко дни.

    От полицията съобщиха, че албанецът е бил локализиран по мобилния си телефон, районът е бил отцепен от многобройни полицейски части. Престъпникът е издирван седмици преди съботното нападение в бар в района Микроломано в Пирея. Обвиняван е за поне още две нападения, при които има и загинал мъж.

При залавянето албанецът не е реагирал, бил е изненадан от полицаите. Специалните части са имали готовност да използват светлинни гранати и сълзотворен газ. Арестуваният веднага е отведен в Главната дирекция на гръцката полиция.
Очаквайте подробности.

 

Категории: стрелба с калашноков в нощен бар албанец заловен от полицията Микролимано Пирея
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus