Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Полицията освободи заложника в данъчното, един от посредниците е ранен

21 Декември 2010 / 16:12:19  GRReporter
1190 прочитания

Малко след 15:30 завърши полицейската операция по освобождаването на заместник-директора на данъчното управление в град Воница Христос Петропулос. Двамата полицейски посредници влезли в сградата на финансовото ведомство след дълги преговори с похитителя, но били посрещнати с изстрели, в резултат на които единият от тях е бил ранен. Тогава неговият колега ударил 47-годишния похитител по главата с мобилния си телефон, обезоръжил го и го заловил. Раненият полицай е откаран в близката болница. 

Всичко започнало в 12:45, когато един мъж, видимо ядосан от проблемите по ликвидацията на фирмата си влязъл в данъчното управление. С насочено напред оръжие принудил клиентите и служителите да напуснат помещението и задържал за заложник заместник-директора.

Полицията, заедно с двамата специални посредници пристигнала веднага. По нейна информация 47-годишният похитител Ламброс Ляпис, който е жител на едно близко е бил осъждан и в миналото за други провинения. 

 

Категории: Криминална хроникаПолицияЗаложникВъоръжен
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus