Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Погребението на Михалис Асланис ще е утре в Халкида

29 Август 2013 / 14:08:03  GRReporter
1191 прочитания

Днес станаха известни резултатите от аутопсията на Михалис Асланис, които нито потвърдиха, нито отхвърлиха версията за самоубийство. Вчера известният моден дизайнер бе открит мъртъв в дома си на улица “Скуфа” 21 в атинския квартал Колонаки.
    Съдебният лекар Сотирис Бузиянис съобщи, че причината за смъртта на Асланис е остра белодробна недостатъчност, която е възможно да бъде причинена от свръхдоза приспивателни. Той категорично отрече дизайнерът да е умрял от насилствена смърт. Коя е точната причина за смъртта ще стане ясно след като излязат резултатите от специализираните изследвания, които се очакват около месец. Тя е настъпила около 10 часа преди трупът му да бъде открит от директорката на ателието му.  
    Тялото на Михалис Асланис бе намерено на пода, а около него е имало опаковки приспивателни, а също и ръкописно водения от него дневник. В дневника са описани икономическите проблеми на дизайнера, но никъде не се е споменавало за самоубийство. Любимецът на гръцките знаменитости, които се обръщаха към него с галеното обръщение “мечо” стана жертва на икономическата криза и се принуди да смени ателието си в Плака, хълма под Акропола с апартамент в Колонаки. В няколко интервюта напоследък той обвинява две свои подчинени, че са го обрали и унищожили финансово.
    Погребението на Михалис Асланис ще бъде утре в родния му град Халкида на остров Евбея в тесен семеен кръг.

 

Категории: Михалис Асланис аутопсия остра белодробна недостатъчност самоубийство приспивателни
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus