Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Писма с куршуми за банкер N1 и известен журналист

17 Януари 2014 / 15:01:58  GRReporter
774 прочитания

Управителят на Банката на Гърция Георгиос Провопулос е получил днес писмо, в което имало два куршума от 7,65 милиметра. Подпбна поща получил и журналистът от телевизия Мега Янис Претендерис. Писмото за управителя на Банката на Гърция дошло заедно с останалата му кореспонденция и бе открито още сутринта. В него е имало и заплашително писмо. В писмото за Янис Претендерис имало само един куршум.

Случаят се разследва от Службата за борба с тероризма, а пликът и куршумите са изпратени за изследвания в лабораториите на полицията. Според телевизия Мега и двете писма са били изпратени от организация, която нарича себе си “Народни наказатели”.

Преди около година, на 4 февруари 2013, писмо с куршуми бе изпратено и до финансовия министър Янис Стурнарас. Тогава отговорността пое организацията “Критско възстание”.

Очаквайте подробности.

 

Категории: Георгиос Провопулос Янис Претендерис Банката на Гърция телевизия Мега писма с куршуми Народни наказатели служба за борба с тероризма
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus