Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Отвлякоха известен бизнесмен

15 Януари 2014 / 12:01:45  GRReporter
909 прочитания

Гръцката полиция е в пълна мобилизация, след като днес бе отвлечен известен гръцки бизнесмен. Според телевизия Скай предприемачът наскоро е изтеглил облигационен кредит на стойност 2,3 милиона евро. А според вестник Нафтемборики отвличането е станали в атинското предградие Коропи, а според вестник Вима отвличането станало в квартал Геракас. Пак според Вима бизнесменът се занимавал с производство и търговия с хляб и хлебни изделия.

Това е вторият бизнесмен в хлебния бранш, който става жертва на отвличане. През 1996 беше отвлечен Христос Венетис, създател на едноименната верига фурни. Според непотвърдена информация стилът на похитителите напомня много на отвличането на корабния магнат Кикос Мартинос през декември 2013. Той се прибирал вкъщи, когато два автомобила му устроили засада. На мястото на отвличането е намерен ДНК материал от бизнесмена, както и негови лични вещи.

От полицията до момента няма нито потвърждение, нито опрпвержение на информацията.

Очаквайте подробности.

Категории: отвлечен бизнесмен гръцка полиция облигационен заемКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus