Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Откриваме Гърция

12 Февруари 2014 / 14:02:09  GRReporter
844 прочитания

Фатима Табоада Лопез
Стажант

Привличане на повече посетители в Гърция - това е целта на новия уебсайт "Откриваме Гърция ", проект задвижен от компанията „Маркетинг Гърция”, който беше представен в хотел „Мегали Вретания”.

В презентацията участваха основните лица свързани с разработването на проекта, които представиха възможностите и предимствата на новия уебсайт, както и целите си.

Андреас Андреадис, председател на „Маркетинг Гърция”, говори пръв и сподели гордостта си от силната администрация и бизнес постиженията реализирани по време на неговото ръководство. Той заяви, че идеята на проекта е да развие гръцкия туризъм по един нов начин и да направи пазара конкурентен, така че да отговаря на очакванията на посетителите, като се възползва от популярността на туризма в Гърция, както и да популяризира Гърция като дестинация в целия свят.

Василис Линакис, съосновател и технологичен директор на „Линакис Диджитъл”, обясни значението на технологията за проекта, тъй като неговата цел е разработването на уникален глобален портал, комбиниращ технология и креативност. Той заяви, че в допълнение към уеб-базираните функции, уебсайтът предлага услугата за резервации чрез сайтове като Skyscanner.

Арис Полицопулос, маркетинг мениджър, заяви, че е важно да се познават нуждите на посетителите,  което е и целта на маркетинга, за да бъдат удовлетворени. Порталът е насочен не само към редовните туристи от Франция или Великобритания, но и към посетители от развиващи се страни като Китай или Русия, а целта е да се привлекат специфични посетители към различни места (например града, слънцето, плажа), задоволявайки техните нужди така че те да бъдат стимулирани да споделят своите преживявания в Гърция с други хора в техните страни.

Траси Петропулос, отговарящ за връзките с обществеността, обясни, че съдържанието на сайта е много важно за привличането вниманието на хората, поради което той съдържа много снимки и видео клипове, и разказва истории по един творчески начин.

http://we.discovergreece.com/el/

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus