Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Нов опит за зрелищно бягство от затвор

24 Февруари 2013 / 18:02:00  GRReporter
1630 прочитания

Хеликоптер се приземи на покрива на затвора в Трикала, за да отведе рецидивиста Панайотис Властос, но след ожесточена престрелка с полицията бягството бе осуетено. Самият Панайотис Властос е прострелян в краката и се намира в затворническия лазарет. Поискал е да бъде преместен в градската болница.
    Пилотът на хеликоптера и тримата му придружители са заловени от органите на реда. Двама от тях са от албански произход.

    Преди седмица стана ясно, че и терористите от Конспирацията на огнените ядра са подготвяли подобни планове за другарите си в затвора. А през 2006 и 2009 други стари познайници Василис Палеокостас и Алкет Ризай използваха същия метод, за да избягат от затвора.

Панайотис Властос излежава присъда за десетки углавни престъпления едно от които е и отвличането на корабния магнат Периклис Панагопулос през януари 2009.
    Очаквайте подробности.

 

Категории: бягство от затвор хеликоптер Панайотис Власту Трикала полицияКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus