Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Независимите гърци също са за анулирането на меморандума

09 Май 2012 / 11:05:23  GRReporter
892 прочитания

За създаването на широк фронт на политическите сили, които са срещу меморандума за икономическа помощ към Гърция се обяви лидерът на Независимите гърци Панос Каменос.

По време на заседанието на парламентарната група на новоучредената партия той призова депутатите от Нова демокрация и ПАСОК да призоват лидерите Андонис Самарас и Евангелос Венизелос да оттеглят подписите си от гаранциите, които представиха във връзка с изпълнението на втория меморандум и договора за новия заем към страната.

В 17:00 Панос Каменос ще се срещне в парламента с лидера на СИРИЗА Алексис Ципрас. Преди изборите те не бяха изключили възможността да участват в общ кабинет, въпреки че единственото, което ги обединява е политиката срещу меморандума. 

Категории: Политика Панос Каменос Независими гърци меморандум подписи
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus