Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Нападнаха офиса на бившия премиер Симитис

03 Април 2012 / 20:04:55  GRReporter
1103 прочитания

Няколко самоделни устройства избухнаха в политическия офис на бившия премиер от ПАСОК Костас Симитис. Той се намира на петия етаж на кооперация на един от най-централните атински булеварди Акадимиас. На мястото на инцидента се намират девет пожарни коли и 27 пожарникари. Районът е отцепен от полиция. До момента няма данни за пострадали или за хора, който да се намират в пламъците и с опасност за живота.

За експлозията не е имало предупредително обаждане. В момента на взрива е имало много хора в съседните офиси, но никой не е пострадал. Това е второто нападение над политическия кабинет на Костас Симитис. Първото бе през февруари 2010.
    Противопожарните сили успяха за около час да потушат огъня. Струпането на много полиция около сградата на Акадимиас 35 предизвика огромни задръствания по булеварда и по съседните улици Сина и Омиру.

Категории: Костас Симитис нападение взривове политически офис пожарни коли полицияКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus