Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Мъж стреля с “Калашников” в нощен клуб, има 11 ранени

22 Ноември 2014 / 08:11:42  GRReporter
929 прочитания

Неизвестен мъж стреля с автомат “Калашников” в нощен клуб в района “Микролимано” в Пирея около 4,15 часа тази сутрин. Клубът, който се намирал на улица "Акти Дилавери" е бил пълен с млади хора и деца, има 11 ранени, трима от които са със сериозни травми. В момента на стрелбата посетителите са били над 300. Според очевидци стрелецът е бил облечен с бяло яке, изстрелял е поне три пълнителя в тълпата и е извикал ”Тази нощ всички ще умрете!”, след което е избягал с такси.
  

 Младо момиче, което е било в заведението в момента на стрелбата съобщи по телевизия Скай, че в клуба е настъпила паника, всички са се разбягали в стремеж да се спасят. Някои очевидци твърдят, че нападателят е бил с руса коса, а други - че е бил плешив.

Полицията съобщи, че четирима от пострадалите са настанени в болницата за спешна медицинска помощ “Евангелизмос”, а останалите 7 в болницата “Атикон”. Районът около заведението е отцепен от полицията, мащабна полицейска акция в цялата област Атика издирва нападателя.

    Според електронното издание iefimerida.gr стрелецът е бил през нощта в същото заведение, съпроводен с дама. Между тях е имало някакво напрежение и си тръгнали, а след няколко часа той се завърнал сам и започнал да стреля. Полицията не изключва версията извършителят да е същият, който преди десетина дни стреля по кафене на площад Омония, където загина 44-годишен мъж. Според местни медии извършителят е криминално проявен чужденец, най-вероятно албанец.
    Очаквайте подробности.

 

Категории: стрелба с Калашников нощен клуб Микролимано 11 ранени Пирея
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus