Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Майка и дъщеря се самоубиха в Агринио

22 Март 2010 / 11:03:37  GRReporter
2718 прочитания

Трагичен край сложиха на живота си майка и дъщеря в град Агринио - роднини на ловците, които бяха убити през ноември 2006 г. Майката и нейната 17-годишна дъщеря се самоубиха като изпиха голяма доза от отрова за насекоми по растенията.

Майката и нейната дъщеря бяха открити мъртви на пода в техния дом в полунощ. Първият, който ги е открил е сина, който е брат на убитото през 2006 г. момче. Третият син в семейството – Василис, се връщал от Атина, където бил, за да гледа мача между Панатинайкос и Олимпиакос. Когато се прибрал у дома си в село Камарула станал свидетел на поредната драма в семейството си.

До труповете на двете жени са открити две бутилки с отрова за насекоми, които били празни. Момчето намерило и бележка до майка си и сестра си, в която се казва, че не можели да живеят повече след загубата на неговия брат – Алексис Николопулос. 18-годишното момче беше убито заедно със своите братовчеди през месец ноември 2006 г. от двама животновъди. Според полицията майката е сложила първа край на живота си, а 17-годишната й дъщеря, която е ученичка в гимназията, я намерила мъртва и впоследствие и тя погълнала от отровата.

Двамата убийци на тогава 18- годишния Алексис са животновъдите – Христос и Василис Фукас, баща и син. Тогава те направили засада на групичка от петима ловци и хладнокръвно ги застреляли с оправданието, че им тъпчели и унищожавали детелините, с които се хранели животните им и ги дразнели със стрелбите. През 2008 г. двамата убийци бяха осъдени на пет пъти доживотен затвор за убийството на Илияс Пипас, на Василис Николопулос и на Ламброс Андресас – всичките братовчеди помежду си.

Категории: АктуалноКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus