Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Лейди Гага на остров Крит?

05 Октомври 2010 / 08:10:34  GRReporter
2777 прочитания

Може турбо талантливата лейди Гага да е избрала за предстоящата си сватба мизансцена на стар английски замък. Но за разтоварването и отдъхването си от победоносния марш из световната поп сцена ексцентричната дама предпочете слънчевия и лазурен курорт Елуда на остров Крит.
    Както съобщава вестник Espresso от вчера изпълнителката на хитовете Alejandro, Poker Face, Telephone и Just Dance е пристигнала в Гърция за няколко дни отдих заедно с любимия си Люк Карл. Гага и Люк са пристигнали със частен самолет и като излезли от него бързо се скрили в луксозна лимузина, която ги чакала на летището. Супер звездата на световната поп музика, която освен с песните занимава медиите и публиката и с предизвикателния си и необичаен външен вид е била облечена в джинси, фланелка и носила големи черни очила.
    Визитата на дамата на остров Крит е била известна от няколко дни, но само на служителите в хотела, в който е отседнала и на летището в Елуда. Тя е помолила за дискретност и разбиране, за да има възможност да се разтовари.
    Очевидно лейди Гага има вкус и разбира от красота, защото изборът на Елуда никак не е случаен. Плажовете на курорта са оприличавани на дантела - с многобройни малки заливчета, островчета и крайбрежни естествени езерца с тюркоазено сини води и златист пясък.

Категории: лейди Гага Люк Карл Елуда отдих КритАктуалноМузика
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus