Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Кървав обир с една жертва

29 Август 2014 / 09:08:28  GRReporter
711 прочитания

Кървав обир беше извършен в четвъртък вечерта в Ренди.

Двама души се опитали да оберат супер маркет за месо на улица Кифису 102 § Агиу Павлу. Извършителите са открили стрелба срещу полицаите от моторизираната полиция  ДИАС, в резултат на която единият крадец загива. Другият е арестуван.

Двамата извършители са млади, от гръцки произход.

Хроника на обира

Малко след 8 вечерта в четвъртък двама млади мъже нахлуват в супер маркета за месо на улица Кифису 102. Те обаче били забелязани от полицаи от моторизираната полиция, които патрулирали в района, и били блокирани веднага.

Полицаите поискали  те да се предадат, а крадците обърнали оръжията срещу служителите на закона. Последвала стрелба, в резултат на която един от извършителите е убит, а другият е арестуван и е в следствието.

Това е вторият път в рамките на седмица, когато този магазин става жертва на обир. Първият път крадците са отмъкнали 500 евро, а вчера са успели да вземат 600 евро.

Категории: обир ренди жертва супермаркет
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus