Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Кризата удари Деспина Ванди и тя си продава къщата

06 Октомври 2010 / 12:10:13  GRReporter
5337 прочитания

Кризата удря навсякъде и няма милост дори към дивата на гръцката музикална сцена Деспина Ванди. И ако за средностатистическия грък може и да не е огромен проблем да се премести в по-евтино жилище, сигурно не е същото, когато си свикнал на лукс и разкош.

И така, Деспина Ванди и Демис Николаидис обявиха, че продават къщата си... всъщност мини-палата си, защото само стойността на къщата е около 2 млн. евро, а заедно с терена наоколо от 10 декара струва над 4 млн. евро.

Но това са техническите подробности. Каква е причината? Може би кризата или се случва нещо друго? Защото когато една двойка си продава къщата се случват две неща – или финансите отиват по дяволите, или се задава буря от скандали.

Е, финансите на звездната гръцка двойка не са в най-добрата фаза – Деспина вече не продава албумите си, както продаваше преди години. Вече не е номер едно и това се отразява на заплащането й, което (както се говори) е намаляло наполовина, разказва в статия списание „Хай”. Но и появите й са ограничени на брой – ако преди пееше пет вечери в седмицата, тази зима тя ще излиза само два пъти, а през лятото концертите й се брояха на пръсти. Явно е отминала златната епоха, когато за една вечер Деспина печелеше колкото един частен служител за цяла година!

От друга страна и Демис Николаидис не е в най-добрата си форма и се чуди как да се изправи на крака. За къщата, която продават обаче знаем, че се намира в Кефалари, боядисана е в бяло и в сиво и е с черни детайли от дърво. Има камери навсякъде, които записват всичко. От входа на къща започва алея с цветя, които напомнят повече на петзвезден хотел. Вътрешният дизайн на къщата е направен от самата Деспина, а в двора освен много дървета и цветя, има игрище 5Х5, басейн и едно млако езерце. На някои може да се стори странно, но певицата сама се е занимавала с градината си и дори е засадила различни зеленчуци, което дава повод на нейните приятели да я бъзикат. Но на Деспина не й пука особено и отговаря: „Но като ми узреят зеленчуците, няма да ми искате да ви давам!” Но сега всичко това ще мине в чужди ръце...

Но Деспина все още не се предава и държи юздите на кариерата си. В интервю за предаването ОК на телевизия MAD, тя каза, че наистина е имала предложение да е водеща на talent шоуто „X Factor”, в случай че Сакис Рувас тази година не може да участва. Но явно тя е отказала с оправданието, че това й е напълно непозната област. Тя си призна също, че не би оставила дъщеря си мелина да участва в риалити шоу. И, разбира се, на любимия въпрос на всички телевизонни водещи за това дали някой си гледа турски сериали и какво му е мнението за тях, Деспина открито се възмущава „как може при толкова добри гръцки режисьори и актьори, да гледаме турски сериали”. На провокативния въпрос дали предпочита да напълнее или да си отреже косата, Деспина заяви, че е склонна да напълнее с 15 кила, ако трябва да се снима за някой филм.

 

Категории: Актуално Деспина Ванди криза къща концерти Демис Николаидис
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus