Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Кореспондентът на GRReporter в София Полина Спартянова е отличена със стипендията на името на Радостина Константинова

15 Май 2014 / 07:05:44  GRReporter
1880 прочитания

Полина Спартянова, кореспондент на GRReporter в София, бе отличена на официална церемония по връчване на наградите на Фондация „Радостина Константинова” със стипендия на нейното име. Фондацията подкрепя каузата на покойната журналистка за честна, обективна и свободна журналистика в България и всяка година връчва голяма награда за разследваща журналистика и годишна стипендия на студент последна година в специалността „Журналистика”. Полина Спартянова бе избрана за стипендиант на фондацията със своя коментар „Не ходете в Националния исторически музей, ако не владеете български език и не познавате българската история”.  
Въпреки че Полина Спартянова е само на 22 години и тепърва й предстои да завърши висшето си образование по журналистика, стипендията на името на Радостина Константинова е третата награда, с която тя бе отличена в рамките на една година. През 2013 Полина стана носителка на първата награда на името на известната телевизионна водеща Васа Ганчева за обещаващи млади таланти в областта на телевизионната критика и публицистика и бе наградена със стипендията на името на д-р Младен Младенов за постижения в областта на журналистиката.
Читателите на GRReporter познават Полина от нейните авторски материали в най-новата рубрика на сайта “Соц-арт”, кореспонденциите й от София, както и от множеството й фоторепортажи за гръцката страница на сайта.
Екипът на GRReporter честити на Полина отличието и й пожелава да е все така задълбочена, оригинална и отдадена на журналистическата професия и да печели все по-големи награди и конкурси!

 

Категории: Полина Спартянова награда на името на Радостина Константинова кореспондент на GRReporter Национален исторически музей
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus