Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Как се празнува купа

25 Април 2010 / 15:04:31  GRReporter
1724 прочитания

В море от музика и цветя окъпаха себе си и купата на Гърция футболистите на Панатинайкос вчера малко след полунощ. По стар обичай те отпразнуваха победата в бузуки, този път под звуците на музиката на Василис Карас.  Като е гарга да е рошава!  Защото как иначе се празнува купа ако не с парти до зори?

Този път обаче зелените не надминаха себе си.  Купонът от преди две седмици, когато дори и Сисе повярва, че второто му призвание е музикалната сцена не се повтори. Поне в началото.  А това беше така поради конфликт с  фенове на Олимпиакос в заведението.

И така, както информира  www.sport.gr  малко след  полунощ футболистите на Панатинайкос и неговият треньорски и лекарски екип  започват да прекрачват прага на заведение Театро. Първенците на Гърция заемат първите маси, разбира се.  Към 01:35 в заведението идват  Алексис Дзорвас и Соторис Нинис, който носи купата в ръцете си. Следват моменти на апотеоз на зелените, прегръдки и снимки на публиката с купата. Спортният сайт информира, че певицата Ангелики Илиади, която точно в този момент е била на сцената се е намерила в сконфузената ситуация да разбере какъв е поводът за празник със закъснение.... И със закъснение да поздрави шампионите на страната...  Малко по-късно в заведението идва Стергос Маринос с нежната си половинка и Филипос Дарлас. Към 02.00ч. пристигат Лукас Винтра и Димитрис Салпингидис, а малко по-късно директорът на футболния отдел Костас Андониу и Григорис Папавасилиу.

Температурата се покачва отново когато Василис Карас излиза на сцената и решава да поздрави  отбора на Арис за мача, а зелените за купата. Карас подканва публиката да поздрави сърдечно победителите, но половината от залата остава в мълчание. Оказва се, че тази вечер да се забавляват на музиката на Карас са дошли немалко фенове на Олимпиакос... Следват освирвания и овиквания на зелените...

В такава атмосфера малко по-късно намират заведението  Кжиштоф Важеха със съпругата си и Никос Ниоплиас със съпругата си и дъщеря си. Следват Джибрил Сисе и Костас Кацуранис със съпругите си, Георгиос Карагунис, Лазарос Христодулопулос, Никос Спиропулос и други.

Голмайсторът на вечерта  Лето решава да покаже танци на сцената.  Сисе, Нинис, Симао и Габриел не остават по-назад.  Във вихъра на зейбекико се озовава дори и треньорът на вратарите,  а Ниоплиас му хвърля цветя. Тази атмосфера успяват да развалят подвикванията на феновете на зелените, които предизвкиват разгорещените и без това фенове на Олимпиакос.

Не след дълго вместо цветя във въздуха политат маси и столове... За щастие охраната на Николас Патерас се намесва и усмирява духовете. Не е усмирено обаче настроението на Василис Карас, който след опити да предотврати задаващата се буря решава  да приключи с пеенето за вечерта и не се появява повече на сцената.

Но с това не приключи вечерта за зелените. След дребния неуспех в Театро, те се пренесоха в  Акротири, където Сисе влезе  в ролята на DJ - магьосник, а Себастиан Лето на професионален танцьор.

Снимка: sport.gr

Категории: Купа победа Василис Карас спорт футбол
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus