Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Качествен секс и здравословна храна е тайната на 52 годишната Анна Виси

23 Март 2010 / 23:03:32  GRReporter
4376 прочитания

Добрите хранителни навици и добър сексуален живот е тайната на доброто здраве според Анна Виси. В интервю пред вестник Етнос Виси разкрива с хумор подробности около личния си живот и признава, че й трябва доста време, за да допусне едни мъж в леглото си.  Без страх гръцката поп звезда говори за възрастта и промените, които тя носи със себе си.  „Вече съм на 52 години. Дори го споделих от сцената, на която пея – няма смисъл да го крия,” признава тя.  „Колкото повече напредваме с възрастта, толкова повече трябва да се грижим за външният си вид,” казва гръцката дива. „Правила съм си и ботокс, както и малки пластични корекции, но определено без преувеличения,” признава за първи път гръцката звезда в интервюто.  

Неустоимата Виси разказва истината за многобройните неприлични предложения, които са й били отправени през годините както от мъже, така и от жени - всички очаровани от нейният блясък. „Всеки ден съм ухажвана настойчиво от жени, не само от мъже. Трябва да призная, че определено се чувствам полъскана. Не съм се впускала в любовна авантюра с жена, защото не съм почувствала еротичен импулс все още към определена жена, но принципно не се комплексирам,” заявява Виси, като оставя отворена вратичка за бъдещи пикантни новини около личния й живот.

Друга сензационна новина е , че Анна Виси и Сакис Рувас ще представят нов общ проект през новия зимен сезон 2010/2011 година. Тринайсет години по-късно след песента „Някога ще сме заедно” двете най-силни имена на гръцката музикална сцена пак се събират в нов дует. Двамата музиканти планират да изнесат една серия концерти от октомври тази година в луксозния столичен клуб Атинон Арена, който е подслонил редица известни имена от местната и световната музикална индустрия. Идеята за възраждането на дуета Виси-Рувас се ражда след срещата им на сцената на гръцкия X-Factor, където гръцката певица бе гост-музикант, а Сакис водещ на известното риалити шоу. Обещанията за новия сезон са за едно експлозивно шоу, в което идолите на гръцкия show-biz ще дадат на вярната си публика най-доброто от себе си. До тогава Анна Виси планира концерти в Солун по Великден, а Сакис Рувас ще пее, танцува и очарова почитателите си всеки четвъртък, петък и събота в клуб ‘S’ в Атина до края на май.

Категории: Анна ВисиМузикаЛичности
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus