Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Известна астроложка предрече смъртта си и загина от ръката на любовника си

01 Май 2013 / 17:05:45  GRReporter
1542 прочитания

Трагичен край намери любовната история на 55-годишната астроложка Наташа Ливану с 43-годишия й партньор. Двамата са имали дългогодишна връзка и той известен като внук на стар гръцки депутат.

Малко след три сутринта в сряда двойката е била забелязана да спори в района на улица Асклипиу в квартал Кифисия в северните предградия на Атина. В средата на скандала според данните съобщени от полицията, мъжът влязъл в личната си кола паркирана в близост до дома на жертвата и натиснал с пълна сила газта. Според информацията съобщена до момента, мъжът бил в нетрезво състояние. Премазал любовницата си и тя починала на място. Полицаите отдават действието на пристъп на ревност, но все още мотивите му не са напълно изяснени.

По време на скандала между двамата любовници, малко преди фаталния момент, Ливану телефонирала на 27-годишния си син, за да му каже, че има проблем. Младият мъж незабавно взел такси, за да може да помогне на майка си. Когато пристигнал на мястото на кавгата, майка му вече била издъхнала. Свидетели на инцидента, които живеят в района алармирали полицията за развилите се събития. Извършителят е арестуван на мястото на инцидента.

Ливану е известен и утвърден астролог в Гърция с дълга кариера в телевизията и печатната преса. Сътрудничила си е със списание Плейбой, в което е имала своя рубрика за зодиакални прогнози. Дълги години е била астрологическия съветник в сутрешния блок на телевизия Star.

По ирония на съдбата в последната прогноза за влиянието на звездите, Ливану е предвидила, че за периода 22-30 април хората трябва да бъдат изключително внимателни, да се пазят от инциденти и от спорове с партньора си.

“Избягвайте използването на метални предмети и машини. Липсата на равновесие между Венера и Сатурн може да създаде доста напрежение, дискомфорт, както и чувство на самота и неудовлетвореност. Любовният партньор може да е студен и отчужден към вас, което ще доведе до конфликт. За предпочитане да избегнете среща с него в този период, освен ако не искате да се установите някои горчиви истини за връзката си”, пише в личния си блог две седмици преди трагичния инцидент.

Категории: ОбществоКриминална хроника астроложка смърт
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus