Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Iron Maiden, Slipknot, Alice Cooper и Apocalyptica забиват на Sofia Rocks

11 Март 2011 / 10:03:30  GRReporter
2938 прочитания

Iron Maiden и Slipknot са големите имена на тазгодишното издание на фестивала Sofia Rocks. Преди тях на сцената ще се изявят Alice Cooper, Apocalyptica и Mastodon.

Тази година събитието ще бъде еднодневно и ще се проведе на хиподрума в Банкя на 21 юни. Организаторите от Balkan Entertainment разкриха, че Iron Maiden и Slipknot ще представят своите пълни шоута.

На официална пресконференция стана ясно, че Sofia Rocks ще има продължение на 8 юли, като до няколко дни ще бъдат обявени подробностите. от Balkan Entertainment споделиха, че е предвиден специален транспорт до хиподрума в Банкя, както и паркинг за 3000 автомобили. Ще има място и за къмпинг. Изясни се и причината зад доста нестандартното място, на което ще се проведе събитието.  "Националният стадион не е удобен за фестивал. Питахме още за стадионите на Академик и Локомотив (София), но от Общината ни обясниха, че те са затворени, защото са опасни и съответно нямат лиценз", разясниха организаторите.

Билетите за Sofia Rocks вече са в продажба в мрежата на Eventim на цени между 90 и 150 лв. Правостоящите места струват 90 лв, седящите - 120 и 150 лв, а правостоящите пред сцена - 150 лв.

Категории: Светски лабиринт Музикални Пикантерийки Sofia Rocks
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus