Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Гръм уби футболист по време на тренировка

14 Ноември 2014 / 08:11:51  GRReporter
872 прочитания

28-годишен футболист-любител загина, поразен от гръм по време на тренировка на остров Евбея. Трагедията се разиграла в четвъртък вечерта, когато Янис Сикиотис, собственик на животновъдна ферма, бил на игрището заедно със съотборниците си. Когато започнала гръмотевичната буря, останалите играчи успели да се спасят, като веднага избягали към съблекалните. Янис Сикиотис изостанал назад и гръмотевицата го застигнала в средата на терена. В местната болница в шоково състояние са настанени четирима от съотборниците на злощастния мъж.
 

   В нощните часове бурята се премести над Атина. Проливните дъждове прекъснаха електричеството в кварталите Пенделис и Мелисия, около 2 часа през нощта в Противопожарната служба са постъпили повиквания за наводнени посещения от кварталите Агия Параскеви, Палини и Спата, а жители на Холаргос твърдят, че в квартала им е паднала градушка.
    Проливните дъждове и гръмотевичните бури предизвикаха проблеми и в други части на страната. Пътната полиция съобщава за наводнени пътища в областта Фтиотида. Наводнена е и крайбрежната улица на централния град Аргостоли на остров Кефалония, където е псряно движението на автомобилите и има много наводнени магазини и заведения. Бурята е била съпроводена и от обилна градушка.
    Лошото време нанесе големи щети и на остров Самос, където също се наводни крайбрежната улица. Наводнен е местният клон на банка Пиреос, както и обществената библиотека. Но най-тежко е пострадало държвното училище в село Ано Вати, където придошлите води са съборили зиданата оргада и тя е паднала върху паркираните по пътя коли. За щастие няма пострадали.

 

Категории: гръмотевична буря загинал футболист остров Евбея остров Самос Атина дъжд градушки порои наводнени магазини и заведения лошо време
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus