Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Far West в атинския квартал Алимос

29 Декември 2013 / 12:12:34  GRReporter
1068 прочитания

Известен бизнесмен, представител на автомобилите ΜΕΚΟ Cars, видя смъртта в очите на булевард Посидонос в атинския квартал Алимос в събота по обед. Става въпрос за Емилиос Коцонис.

Първоначално имаше объркване относно името на бизнесмена, заради изтичането на информация от полицията, тъй като източниците непрекъснато повтаряха, че се касае за бизнесмена Серос Миртас. Сайтът zougla.gr  се е свързал с Миртас, който е подчертал, че се намира извън Атина и няма никаква връзка със случая. Самият Миртас е заявил, че в миналото е работил съвместно с магазини за търговия с автомобили в района.

Малко преди 1 часа на обед двама неизвестни, возещи се на мотоциклет Εnduro се приближават до магазина и откриват огън срещу бизнесмена, предизвиквайки материални щети.  Това се случва в момент, когато самият той е излизал от магазина и се е насочвал към автомобила си. Според източниците, бизнесменът е свързан с футболен клуб Олимпиакос.

Отговаря на стрелбата

Показателен е фактът, че въпреки шока от атаката, Емилиос Коцонис е намерил сили да извади собственото си оръжие, за което има разрешение за притежание, и да отговори на изстрелите срещу него. 

Според добре осведомени източници, свидетели на случая са заявили, че от изстрелите, произведени от бизнесмена е бил ранен единият от двамата нападатели. Но за това няма никакво официално потвърждение от полицията.

 

Категории: въоръжено нападение Алимос двама неизвестни извършители
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus