Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Експлозивно лято 2011 с Bon Jovi в Атина

29 Октомври 2010 / 16:10:10  Виктория Миндова
4210 прочитания

Все още сладките спомени от фестивално лято 2010 година не са отминали, а гръцките промотери започнаха да изваждат един по един козовете за следващата година. Единствените и неповторими Bon Jovi  ще дойдат за пръв път на гръцка земя с Open Air 2011 Tour. Грандиозният концерт ще се проведе на Олимпийския стадион на ОАКА на 20 юли 2011 година. „Очакваме концертът да е Sold out, ” заяви специално за GRReporter Янис Леунакис шеф на отдела „Връзки с обществеността” на Eleven concerts, които са и организатори на събитието.

Янис Леунакис подчерта, че от февруари 2010 Bon Jovi е на път с The Circle Tour, който до момента е отбелязал 35 напълно разпродадени концерта в САЩ и още 12 поредни Sold out изяви в лондонската О2 Арена. „Сигурни сме, че и тук ще напълним стадиона. Банда от тази величина е огромно събитие и със сигурност знаем, че ще свират над два часа и половина,” обясни организаторът. На концерта ще бъдат изпълнени хитове като “Livin’ on a Prayer”, ”You Give Love A Bad Name”, “Wanted Dead Or Alive”, “I’ll Be There For You”, “Blaze Of Glory”, “Keep The Faith”, “Always”, ”Have A Nice Day”, “It’s My Life..” Всички тези песни и още много други ще бъдат представени в един нов Greatest Hits Album на групата, който ще излезе през 2011.

Предварителната продажба на билетите започва от 11 ноември 2010 година и цената на най-евтиният вход е 50 евро, а на арената 65 евро. Според близостта на секторите до сцената, цените се увеличават, като едни от най-скъпите билети са във VIP зоната от 250 евро. В цена на VIP билета се включва достъп до Open Bar, место за паркинг, самостоятелен вход и подарък за спомен. Най-луксозният билет струва 350 евро и ще осигури място на феновете на Bon Jovi в зоната COSMOTE CIRCLE само на метри от Джон Бон Джови, Ричи Самбора, Тико Торес и Дейвид Браян.

Освен предимството да си на един дъх разстояние от рок боговете, билетът COSMOTE CIRCLE осигурява достъп до preshow party в района на стадиона, gift bag със сувенири от фестивала, ексклузивно фестивална промо чанта Bon Jovi и др. Eleven concerts са осигурили възможност на феновете, които имат кредитна карта на банка Пиреос да закупят билет на 12 равни безлихвени вноски от всички представителства на Германос в Гърция или от интернет сайта на компанията http://www.elevenconcerts.com. Eleven concerts са известни на гръцката публика с представянето на най-известните поп звезди от световната сцена като Beyonce, Rihanna, Aerosmith, Santana, Alice Cooper и др.

Към GRR Hot 15
grr hot 15
Категории: Общество Bon Jovi Атина концерт
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus