Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Десните заседават извънредно

09 Май 2012 / 09:05:51  GRReporter
967 прочитания

Извънредно заседание на Изпълнителната комисия на Нова демокрация свика в 12:00 партийното ръководство. На него се очаква изявление на Андонис Самарас за резултатите от изборите, политическите събития от последните дни и бъдещето на партията.

Коментатори смятат, че лидерът на „сините” ще отправи призив към всички отцепили се през последните години депутати, които създадоха нови партии да се завърнат. Целта е създаването на европейски дясноцентристки фронт срещу крайните идеи на радикалната левица СИРИЗА, които с математическа точност биха довели Гърция до пълна разруха. 

Час по-рано в парламента ще се проведе заседание на парламентарната група на новоучредената от някогашния министър в правителствата на Нова демокрация Панос Каменос. Новоизбраните депутати ще обсъдят формиралата се политическа ситуация и ще определят позицията на партията.

По-късно Андонис Самарас и Панос Каменос ще се срещнат с Алексис Ципрас в рамките на опита му да сформира правителство.

Категории: Политика Нова демокрация заседание Независими гърци европейски дясноцентристки фронт
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus