Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Четирима мъртви и един тежко ранен след автомобилна катастрофа

04 Септември 2012 / 08:09:38  GRReporter
1977 прочитания

Четирима мъртви и един тежко ранен е резултатът от пътно-транспортно произшествие на булевард Посейдонос. В 3:30 часа сутринта лека кола с петима души се е движила по крайбрежната улица между кварталите Глифада и Пирея в покрайнините на гръцката столица, когато се е отклонила от пътя преди пресечката с улица Ниреос. Шофьорът е загубил контрол и автомобилът се е забил челно в електрически стълб. Според полицейския доклад секунди по-късно колата е избухнала в пламъци и четиримата пътници са починали на място. Водачът на превозното средство е успял да се измъкне от горящата кола и е бил откаран в болница. Когато пожарникарите са стигнали до мястото на произшествието са видели човек да лежи в близост до горящата кола, а вътре в нея са били труповете на четиримата му спътници.

Шофьорът и четиримата пътници са били млади мъже на средна възраст около 20 години. Жертвите са напълно обгорени и самоличността им все още не е установена. Все още няма официално съобщение дали водачът на леката кола е консумирал алкохол.

Категории: Криминална хроника катастрофа пожар ранени жертви
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus