Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Бивш министър дава вилата си под наем срещу 2 000 евро на ден

01 Юли 2014 / 13:07:58  GRReporter
1165 прочитания

Бившият министър на вътрешните работи и много тесен сътрудник на Георгиос Папандреу, Янис Рагусис дава под наем вилата си на остров Парос срещу 2 000 евро на ден, пишат гръцки медии.

Според публикациите минималният срок за престой е 7 дни и богати чуждестранни туристи вече са резервирали вилата от началото на юни до 19 юли. „От две години съм безработен и това, че издържахме финансово се дължи на няколко стаи под наем, които принадлежат на съпругата ми. Не е лесно да кажеш на децата си да напуснат стаите си във вилата, в които ще летуват чуждестранни туристи до септември, когато ще започнат отново училище”, заявява Рагусис пред вестник Прото тема.

„Построих вилата с труда си и сега живея от наемите”, са думите на някогашния кмет на туристическия остров, който казва, че не си търси работа на различни места, където биха го приели, понеже не иска да загуби финансовата си самостоятелност.

Къщата с романтичното име Villa Fullmoon се намира на върха на хълма в град Науса и се разполага на площ от 32 декара, а балконът й гледа към плажовете на Парос. В обявата, която е поместена в сайт в интернет се посочва, че разполага с вътрешен басейн, градина, барбекю и фурна с дърва.

Обявата продължава със следното описание: „Построена е в характерния кикладски стил, боядисана е в бяло, а подовете са от мрамор. Вилата е климатизирана и предлага безплатна безжична връзка с интернет. Холът е оборудван с канапета и телевизор с плосък екран, кухнята е оборудвана с готварска и микровълнова печка, а в банята има душове без вана.

Вилата на бившия министър се намира на 400 метра от живописното село Костос, на четири километра от плажа Истерни и на пет километра от плажа Молос. Центърът на Науса и пристанището в Парикя се намират на разстояние от седем километра, а летището – на 15 километра".

Категории: Политика Янис Рагусис вила Парос туристи наем
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus