Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Баща застреля сина си и изгори трупа му

17 Август 2014 / 12:08:20  GRReporter
1321 прочитания

В петък следобед е докладвано за пожар в автомобил в коритото на пресъхналата рекла Танос в Астрос. Пожарникарите, които пристигнали на място и угасили пожара, открили, че на задната седалка им труп на човек, изгорял до неузнаваемост.

Веднага е повикана полиция и е започнало разследване разкриване на случая. Съдебният лекар и криминалистите откриван, че трупът принадлежи на 39-годишен мъж от Перистери, Атика, който в последно време се е върнал в родното си място.

След полицейското разследване е арестуван бащата на жертвата, на възраст 75 години, проучва се дали има и други съучастници.

Според първите информации на полицията, обвиняемият е застрелял сина си с ловно оръжие.

След това сам, или с нечия помощ сложил трупа в автомобил, закарал го в пустата местност, където е открит, махнал номерата и го запалил, за да заличи следите.

Полицаите, разследващи случая търсят и други замесени, които може да са помогнали в пренасянето на трупа.

Както твърдят от полицията, трудно е 75-годишният мъж да могъл сам да организира и осъществи преместването на трупа и по тази причина се издирват съучастници в тесния семеен кръг.

75-годишният баща се е смятал от първия миг за заподозрян за убийството, тъй като са се карали често на финансови теми.

Както са казали съседите, синът непрекъснато е искал пари от баща си, факт, който е водел до ежедневни сблъсъци по между им.

 

 

Категории: убийство Астрос съучастници
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus