Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Баща застреля 17-годишната си дъщеря

12 Август 2013 / 19:08:52  GRReporter
1493 прочитания

47-годишен мъж стреля по 17-годишната си дъщеря и я рани с два куршума в главата. Момичето е в тежко състояние, в момента се превозва към болница в Атина. Инцидентът станал около 15,00 часа на зеленчуковия пазар в град Аргос. Причината за инцидента все още не е известна.
    Полицията издирва бащата, който според кореспондент на гръцката новинарска агенция АПЕ се е прибрал вкъщи и се е самоубил. Според сайта argolida-net той е известен бизнесмен в града. Днес по обяд обядвал заедно с дъщеря си. От известно време тя имала връзка със свой връстник и скандалите с бащата били всекидневни. Родителите на раненото момиче са разведени, то живеело с баща си.

 Току що телевизия СКАЙ предаде. че раненото момиче вече е настанено в държавната болница в Никия, Пирея. Според сайта zougla.gr името на бащата-убиец е Георгиос Богрис.

Категории: Аргос баща убива дъщеря зеленчуков пазар полицияКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus