Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Андонис Ремос развълнува прокуратурата и Ева Лонгория

10 Февруари 2012 / 21:02:23  GRReporter
2358 прочитания

Името на Андонис Ремос заинтригува медиите напоследък с няколко различни събития. От една страна се оказа, че певецът е забравил да внесе около един милион евро от ДДС, докато е бил президент на ФК Ираклис, а от друга стана ясно, че е един от любимите творци на звездата от “Отчаяни съпруги” – Ева Лонгория.

За неясните финанси Ремос се наложи да даде обяснение пред прокурор в Солун в началото на месеца. Там той заяви, че вече е подходил към уреждане на задълженията към данъчното на вноски и процесът по погасяване на невнесеното ДДС е вече в ход. Следователят и прокурорът по случая са приели обясненията на Ремос и са го освободили без конкретни последствия за него.

По-приятна изненада за Ремос от разходка до солунската прокуратура се оказа новината, че Ева Лонгория е негова вярна фенка. Тя признава, че обича Гърция и нейната музика и дори може да изтананика няколко рефрена от хитовете гръцкия певец. Запитана какво знае за Гърция, холивудската звезда отговаря: “Връзката ми с Гърция датира от периода преди да се запозная със съпруга ми. Мога да казвам “обичам те” (Σ’αγαπώ) на гръцки, защото имах връзка с грък за много години. Не съм идвала с него в Гърция, но научх много от него за странта”. Тя разказва, че с бившия си приятел много често са посещавали уютна гръцка таверна в Малибу, както и други традиционни за гръцката общност места, а в колата винаги се е слушала гръцка музика.

“Изминали са повече от десет години от когато слушах всеки ден Андонис Ремос, но още си спомням ритъма и песните му”, признава актрисата, която играе Габи в световноизвестния сериал “Отчаяни съпруги”.

Междувременно Ремос е готов да зарадва своите почитатели с нова песен, която започва да се върти по радиостанциите от тази седмица. Тя се казва “Километри” и е част от саундтрака към филма на Poker Face, режисиран от Христос Димас и по сценарии на Аспа Калиани. Песента ще бъде издадена в сингъл-албум с ограничен тираж и се очаква да излезе на пазара след няколко дни.

Категории: Музика Андонис Ремос данъчно неплатено ДДС Ева Лонгория
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus