Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

2-годишно българче пострада при спор с работодател

23 Септември 2015 / 14:09:24  GRReporter
1148 прочитания

2-годишно дете от България било залято с горещо кафе по време на спор на баба му с нейния работодател, поради отказа му да ѝ изплати дължими пари.

Според публикация във вестник „Патрис”, миналата седмица 60-годишната Радка Георгиева отишла при своя бивш работодател в село в региона на Пиргос на полуостров Пелопонес, за да му поиска да ѝ даде сумата от 120 евро. Той ѝ дължал парите от две години, като на всеки неин опит да ги получи, работодателят отговарял, че няма финансовата възможност да ѝ ги даде.

Този път жената отишла да го потърси заедно със свой племенник, като взела със себе си и 2-годишното си внуче. Малко след началото на разговора двамата се скарали и, по думите на жената, работодателят запратил срещу нея джезве, пълно с горещо кафе. Течността изгорила както нея, така и детето, което държала в ръцете си.

Радка Георгиева разказала пред вестника, че след това бившият ѝ работодател се опитал да я нападне отново, но племенникът ѝ я защитил и извел от къщата.

Изгореното с кафе дете било прието в болницата в Пиргос, но по преценка на лекарите там било транспортирано в университетската болница в Патра. 

Категории: Криминална хроника българче залято с горещо кафе гръцки работодател
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus