Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Скок в трафика на GRReporter след изборите в Гърция

03 Февруари 2015 / 13:02:59  GRReporter
1077 прочитания

Изборите в Гърция привлякоха огромен международен интерес, който ясно усетихме в GRReporter. Двете ни езикови версии отчетоха ръст на посещенията, който отразява голямото значение на политическите събития в южната ни съседка. Това показват данните за статистиката на сайта, отчетена от Google Analytics.

 Разгледаните страници на българската версия на сайта през изминалата седмица скочиха с 64%, а читателските посещения с 63%. Посещенията за пръв път нараснаха с 50%. Завърналите се посетители се увеличиха с 85%.  

Осезаем беше и международният интерес на английската версия на сайта ни. Разгледаните страници нараснаха със 77%, посещенията с 90%, посещенията за първи път с 97%, а завърналите се посетители с 42%.

 За качеството на информацията, която поднася GRReporter говори фактът, че статиите ни бяха следени от международни финансови институции, банки, университети, големи компании и различни по вид и насоченост правителствени и неправителствени организации.

Екипът на GRReporter оценява доверието и вниманието на читателите и ще продължи да отразява случващото се в Гърция все така професионално и всеотдайно.

Благодарим ви!

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus