Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Открива се cnn.gr

30 Юли 2015 / 16:07:43  GRReporter
958 прочитания

До есента се очаква да бъде открит информационният сайт cnn.gr. Той ще бъде плод на сътрудничеството на CNN International Commercial Group с гръцката компания DPG Digital Media. Съдържанието му ще бъде на гръцки език и ще представя международни новини, както и новини от Гърция.

CNN.gr ще бъде на разположение както online, така и с апликация за смартфони. До официалното откриване на сайта двете компании ще си сътрудничат тясно с цел да приложат високите стандарти и опита на CNN както в подбора на редактори, така и в технологичните и цифрови издателски процеси.

Редакционният офис на новата медия ще се намира в Атина. Той ще се подкрепя от лондонския офис на CNN, който е най-големият международен офис на световната информационна мрежа. Чрез сътрудничеството си с DPG Digital Media CNN ще разшири новинарските си източници в Гърция.

„В качеството си на световен информационен лидер целим да продължим развитието на CNN и да предлагаме признатото си качество на значими пазари, които разполагат с необходимите условия и динамика”, заяви Рани Р. Раад, главен търговски директор на CNN International.

От своя страна директорът на DPG Group Димитрис Янакопулос посочи: „Особено сме щастливи, че чрез това стратегическо сътрудничество ставаме членове на световното семейство на CNN”. „С уникалния стандарт за качество на CNN, CNN.gr цели да предложи гръцки и международни новини по директен и точен начин на всички значещи гръцки език читатели и да сближи още повече членовете на гръцката диаспора с родината на предците им”, допълни той. 

Категории: МедииМедийни вести cnn.gr новинарски сайт със съдържание на гръцки език
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus