Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

От 1 септември – MTV на гръцки

31 Август 2008 / 17:08:09  GRReporter
1077 прочитания

            От утре, 1 септември 2008 година на честотата на областта Атика започва да излъчва на гръцки език музикалната телевизия MTV. Тя ще предава нон-стоп по 24 часа на ден музикални клипове и информация, а премиерата ше е с с Live Show-то на Red Hot Chili Peppers, която е заснето специално за случая в Италия. В бъдеще музикални формации от световно ниво ще снимат клипове на живо в Гърция, които ще се предават не само по гръцката MTV, но и по мрежата на музикалната телевизия по света.


            Паралелно с гръцката MTV ще заработи и съответната страница в глобалната мрежа – www.mtv.gr, която също ще предлага музика, клипове, информация, но и игри, chat и много други изненади. Както www.grreporter.info вече ви информира, това е 36-тата станция на MTV в Европа. Музикалната телевизия е представена в 160 страни по света, има повече от 141 станции и се гледа от над 506,7 милиона домакинства по света.


            Гръцката MTV ще предлага изпълнения на живо и на запис както на гръцки, така и на известни световни изпълнители и групи, шоута, ди-джей миксове и хепънинги.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus